Over

Tafel15 is altijd in beweging dus ontmoet je bij Tafel15 steeds nieuwe mensen, ontdek je steeds nieuwe mogelijkheden en dat met een brutale touch. Wij bieden vernieuwde creativiteit, netwerk aan influencers en mogelijkheden voor een experience midden in je doelgroep. 

Verbonden worden met creatieven die jouw merk of product in beweging brengen. Niet alleen vanuit de reclame maar vanuit verschillende werelden; van kunstenaars tot fashionista’s en van influencers tot muzikanten. Je doelgroep niet alleen proberen te vangen in data, maar “live” ontmoeten. Werken met jong creatief talent. Niet achter de trends aan maar er zelf onderdeel van zijn: de beweging zijn en niet volgen. Het kan met Tafel15.

Tafel15

All-service advertising agency

Advertising anno nu. Direct aan tafel met specialisten. Deskundig, ervaren en verbonden met de tijdgeest. Samen maken we het beste werk voor jouw merk.

Het team wordt afgestemd op de opdracht en de wensen van de klant. Hiervoor putten wij uit ons vaste team van specialisten en dedicated creatieven.

Alleen deze mensen zitten aan tafel en dan ook nog eens alléén als het nodig is. Alleen deze mensen vind je op de factuur.

BANK15

Platform for experimenting with creativity

Een real time & real life experience locatie. Met echte mensen, echte technologie, een echte locatie. Waar je als merk naar hartelust kunt kijken wat werkt en wat niet. Testen, toetsen, ontmoeten, samenwerken, proberen en leren.

Media zijn versnipperd, consumenten zijn overal en nergens. BANK15 weet ze te vinden, te overtuigen en in beweging te brengen.Met activerende thema’s en thematische activaties. Merkactivatie en sales. Bij ons zijn ze onlosmakelijk verbonden.

Bank15

Talententafel15

Giving talent experience.

Creatief talent, net van school, direct van de straat of uit de database van de UWV krijgt de kans
om ervaring op te doen met creativiteit. Begeleid, en gestuurd door Tafel 15. Voor een frisse
angle op jouw communicatie.

De Tafelgenoten

Netwerk van ongekaderde creatieven

Toegang tot een netwerk van ongekaderde creatieven uit verschillende werelden. Van mode tot muziek en van design tot technology. Voor als je merk of product een radicaal andere visie nodig heeft.